Cliëntervaringen

Op deze pagina is ruimte voor bezoekers van onze site om hun ervaringen met ons te delen. Wanneer u (anoniem) uw ervaringen met ons wilt delen kunt u dit doorgeven via info@ggzon.nl of via onze cliëntenraad via clientenraad@ggzon.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn aan te geven of wij uw reactie op onze site mogen plaatsen.

 

Actuele cliëntervaringen

"Wij hebben erg goede ervaringen met GGZON. Er is een luisterend oor voor zowel kind als ouder. Er wordt meegedacht en wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat er diep op de situatie wordt ingegaan zonder gelijk ergens een etiket op te plakken. Ook de samenwerking met ST. HULPHOND vinden  wij zeer bijzonder.

Wij raden GGZON zeker aan!"

November 2018

 

"Erg vriendelijk, goed luisterend oor, nemen alle tijd voor je wat heel erg prettig is, snel en goed contact."  

December 2017

 

"Bedankt voor jullie hulp, ga zo door."   

December 2017

 

"De omgang met zowel ouders als het kind waren geweldig! We voelen ons erg op ons gemak en begrepen."   

November 2017

 

"De weg die jullie nu inslaan door te gaan werken met ervaringswerkers/ deskunidgen is denk ik een hele goede aanvulling in de GGZ."   

Juli 2017

 

"Ik ben positief over de behandeling in zijn geheel, de uitleg over de diagnose, de verwachtingen en tijdsduur van de behandeling, de frequentie van de afspraken met de behandelaar (in het begin intensief, later met langere tussenpozen), het bespreken van het afbouwen van de medicatie. Ik zou mensen met psychische problemen GGZON zeker aanbevelen."              

Maart 2017

 

 

 


 

 

 
 

  Laatste nieuws

GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer