Mijn naam is Anouk Veltmann en ik ben geboren in 1981. Ik ben opgegroeid in Twente, ik woon in Twente en ik werk in Twente. Sinds januari 2014 werk ik als vrijgevestigde psychomotorische therapeut (PMT) voor GGZON. Dit doe ik vanuit mijn praktijk HEBPIE. Bij HEBPIE ben je zichtbaar in beweging! Ik geloof sterk in de combinatie en de wisselwerking tussen het fysieke, het mentale en het sociale aspect. Ik gebruikt sport en spel dan ook als middel om tot ontwikkeling te komen. Deze vorm van therapie noemen we psychomotorische therapie. 

In 2004 heb ik de opleiding tot psychomotorisch therapeut te Zwolle afgerond en ben ik gaan werken als PMT’er in het ziekenhuis te Enschede. In 2008 heb ik de master PMT afgerond, in 2010 NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) practitioner opleiding en in 2016 de Master NLP opleiding. Ik heb me o.a. gespecialiseerd in het behandelen van somatische onverklaarde lichamelijke klachten en agressie regulatie problematiek met speciale aandacht voor lichaamsbeleving. Ik ben bekwaam in het geven van runningtherapie en gezinsPMT.

Als PMT’er ben ik senior geregistreerd lid van de Federatie vaktherapeutische Beroepen (FVB), een kwaliteitsregister voor vaktherapeuten.

 

  Laatste nieuws

GGZON is gesloten op de volgende (feest)dagen
Lees meer
GGZON scoort een 8,6 op cliënttevredenheid Basis GGZ!
Lees meer
GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer