Mijn naam is Erna Seiger en ik ben werkzaam als Vaktherapeut beeldend in mijn eigen praktijk genaamd Atelier E. Ik werk samen met verschillende organisaties en sinds 2010 samen met GGZON met de doelgroep volwassenen. Daarnaast ben ik een aantal uren in dienst bij Mediant. Ik geef ook training aan hulpverleners, die regulier met holistische benaderingen samen willen voegen.

Opleidingsachtergrond van mij is een reguliere en kunstzinnige opleiding. Ik werk met een gevarieerde doelgroep van uiteenlopende hulpvragen van licht tot zwaar. Mijn technieken en methodieken komen zowel uit de kunstzinnige als uit de reguliere hoek. Mijn benadering en werkwijze is holistisch (=dat je naar de mens als geheel kijkt, dus zowel lichamelijk, psychisch als sociaal). Daarbij maak ik gebruik van mijn eigen ervaringsdeskundigheid.

Ik ben bezig met nieuwe ontwikkelingen t.a.v. het ontwikkelen van een gezinshuis, voor uit huis geplaatste kinderen, samen met mijn partner. Ik combineer het werken in het gezinshuis met mijn eigen praktijk.

Ik ben lid en sta geregistreerd bij de Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

 

  Laatste nieuws

GGZON is gesloten op de volgende (feest)dagen
Lees meer
GGZON scoort een 8,6 op cliënttevredenheid Basis GGZ!
Lees meer
GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer