Mijn naam is Nicole Nijland en ik ben sinds augustus 2012 werkzaam als maatschappelijk werker binnen Stichting Hulphond op de afdeling therapie en coaching. Binnen GGZON verzorg ik sessies voor kinderen en jongeren met behulp van speciaal opgeleide therapiehonden. Middels de dierondersteunende  therapie probeer ik de kinderen en jongeren weer in hun kracht  te zetten. In 2018 zal ik naast honden ook paarden gaan inzetten voor de therapie en coaching binnen GGZON. Naast de jongeren en kinderen begeleid ik ook gezinnen en zetten wij de honden en paarden in voor observaties voor bijvoorbeeld diagnostiek.

Ik heb mijn opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan het Saxion in juli 2012 afgerond en ben mij daarna gaan verdiepen in dierondersteunende therapie. Ik heb verschillende modules en cursussen gevolg op het gebied van hondengedrag en mag mij kynologisch instructeur noemen. In 2017 heb ik de cursus Ontwikkelingspsychologie en psychopathologie bij kinderen en jeugdigen gevolgd.

Ik ben als therapeut geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het beroepsregister voor professionals in de jeugdsector. 

 

  Laatste nieuws

GGZON is gesloten op de volgende (feest)dagen
Lees meer
GGZON scoort een 8,6 op cliënttevredenheid Basis GGZ!
Lees meer
GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer