Mijn naam is Peter van Doorn en ik werk als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGZON. Ik begeleid de mensen thuis en ben als het ware een verbindende factor tussen thuis, werk en GGZON. Samen kijken we hoe uw dagen eruit zien; wat daaraan goed gaat en wat lastig voor u is. Ook wordt onderzocht wat bijv. een goede manier is om te re-integreren op uw werk of waarbij u ondersteuning nodig heeft bij het vinden een goede balans tussen activiteit en ontspanning. En we kijken hoe u in de praktijk zo goed mogelijk met uw klachten kunt omgaan, daarbij maak ik gebruik van methodes uit de cognitieve gedragstherapie.

In 1994 heb ik een jaar, op detacheringsbasis, gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis op het Griekse eiland Leros. Na deze detachering heb ik halverwege de  jaren negentig de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige gedaan aan de Saxion Hogeschool in Enschede.

Ik ben als cognitief gedragstherapeutisch medewerker geregistreerd bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën (VGCT).

 

  Laatste nieuws

GGZON is gesloten op de volgende (feest)dagen
Lees meer
GGZON scoort een 8,6 op cliënttevredenheid Basis GGZ!
Lees meer
GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer