Mijn naam is Tanja de Jong. Sinds 2014 ben ik in dienst van GGZON. Ik werk hier als psychotherapeut en teamcoördinator van het team Volwassenen en Ouderen. Ik behandel vooral angst- en stemmingsstoornissen, trauma’s, dwang en persoonlijkheidsproblematiek. Speciale aandacht in mijn behandeling gaat naar de omgeving van de cliënt, welke impact de klachten hebben op belangrijke relaties (partner, werk, sociale relaties) en op welke manier de omgeving kan bijdragen aan een vermindering van de klachten. Als ontwikkelingspsycholoog sta ik ook stil bij de kinderen van cliënten en eventuele opvoedingsvragen. Naast behandeling geef ik ook supervisie in het kader van de GZ-opleiding en voor het lidmaatschap van de VGCt. Verder kan ik coaching aanbieden voor (lichtere) problematiek, waarvoor therapie niet geïndiceerd is of vergoed wordt.

Ik ben afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog, heb daarna nog verschillende opleidingen gedaan, waaronder opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt, Psychotherapieopleiding, Opleiding tot Familymediator en Supervisorenopleiding VGCt. Vanaf 1988 ben ik werkzaam geweest bij meerdere algemene ziekenhuizen (afdeling Klinische Psychologie), diverse Riaggs en ik heb eigen psychotherapiepraktijk gehad.

Ik ben lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt). Daarnaast sta ik zowel in het BIG-register van GZ-psychologen als in het BIG-register van Psychotherapeuten.

 

  Laatste nieuws

GGZON is gesloten op de volgende (feest)dagen
Lees meer
GGZON scoort een 8,6 op cliënttevredenheid Basis GGZ!
Lees meer
GGZON heeft momenteel meerdere vacatures voor:
Lees meer