Kernpunten

  • Persoonlijke aanpak: Er wordt belang gehecht aan persoonlijk contact met onze cliënten. De medewerkers zijn daardoor sterk betrokken bij hun cliënten. Daarnaast krijgen de cliënten van GGZON een behandeling die is afgestemd op hun persoonlijke behoeften. Bovendien zorgen we ervoor dat alle behandelaren we dagelijks telefonisch bereikbaar zijn voor hun clienten of voor vragen van verwijzers (huisartsen).
  • Deskundig: Aangezien de ontwikkeling in de zorg nooit stilstaat, wordt een goede opleiding van de medewerkers zeer belangrijk gevonden. Door scholing zijn onze medewerkers op de hoogte van alle noodzakelijke (wetenschappelijke) informatie. Bij GGZON werkt hoog gekwalificeerd personeel. GGZON is praktijkopleider van de GZ opleiding en de opleiding Psychotherapie. GGZON wordt periodiek gevisiteerd door beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en door het SPON. Dat is het instituut dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de opleidingen.
  • Innovatief: Wij zijn zeer vooruitstrevend in diagnostiek en behandeling. Zo zijn wij bijvoorbeeld één van de eerste instellingen in Nederland die in samenwerking met Hulphond Nederland hulphonden inzet bij de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren. 
  • Multidisciplinair: In de Specialistische GGZ (SGGZ) zijn vaak meer behandelaars bij de behandeling betrokken. 
 

  Laatste nieuws

Vacature voor psychiaters
Lees meer
GGZON gesloten op 11-08-2017
Lees meer
Vacature GZ-psycholoog Kind & Jeugd
Lees meer